Vés al contingut

Projecte Patis Actius

Durant el primer trimestre s’ha posat en marxa el projecte Patis Actius. Aquest projecte consisteix en dinamitzar els patis de forma organitzada a través de competicions de diferents esports per potenciar l’activitat física, el joc net i l’esportivitat.

Entre octubre i desembre s’han disputat un total de 78 partits de futbol sala (43 entre 1r i 2n ESO i 35 entre 3r i 4rt). S’han realitzat a la pista de l’institut tot i que si la climatologia era adversa hem anat al pavelló municipal. Ens agradaria destacar la gran participació de l’alumnat (125 nois i noies) i el bon ambient que s’ha creat en les estones d’esbarjo. S’han respectat les normes i hi ha hagut molta esportivitat.

Les finals es van portar a terme al pavelló el dia abans de les vacances de nadal i tot l’alumnat i professorat del Canigó les van poder presenciar. La de 1r cicle la van disputar la classe de 1r B contra la de 2n D i va resultar guanyadora la classe de 1r B. Pel que fa a segon cicle, la final la van disputar la classe de 4rt D contra la de 4rt C, la qual va ser la guanyadora.

1r

1r ESO B, equip guanyador de 1r cicle

2n

4t ESO C, equip guanyador de 2n cicle

D’altra banda, també s’ha disputat el torneig de ping pong, en el qual hi ha hagut 25 participants. S’ha dividit a l’alumnat en 4 grups i en total s’han disputat 74 partits. Aquest torneig s’ha acabat a la tornada de les vacances de nadal ja que la climatologia ens va privar bastants dies de disputar alguns partits.

1

d

 

s

 

d

Finalistes del 1r cicle

d

Finalistes del 2n cicle

I això no s’atura aquí. A partir de la setmana vinent començarà el torneig de bàsquet (3x3) en el qual ja tenim 16 equips i un nou torneig de ping pong. Us hi esperem!