Vés al contingut

Presentació de la Recerca "La Coeducació a Catalunya: pràctiques de referència i reptes"

El 4 d'abril es van presentar els resultats de la recerca "La Coeducació a Catalunya: pràctiques de referència i reptes" a la Facultat d'Educació de la UDL. 

Aquest informe, desenvolupat durant el curs 2020-2021 entre l’associació EduAlter i el Grup d’Educació i Gènere (GEG-UAB) de la Universitat Autònoma de Barcelona té com a objectius la visibilització de les pràctiques de referència en matèria de coeducació en centres d’educació secundària d’arreu de Catalunya, des d’un enfocament d’Educació per a la Justícia Global, i fer incidència en les polítiques públiques a partir de generar una anàlisi crítica entorn la normativa que funciona com a marc legislatiu d’aquestes pràctiques en el context català

La Comissió de Coeducació del nostre centre va explicar les pràctiques i els projectes duts a terme des de la seva creació, ara fa ja 3 cursos. 

d

A més, va participar juntament amb membres de l'assemblea feminista de l'institut formada per alumnes de 3r d'ESO, en una dinàmica per posar en comú els reptes de la Coeducació i proposar solucions. 

s

Si cliqueu sobre la imatge podeu accedir a tots els resultats i conclusions.

d

  

Us recordem el vídeo que es va projectar també on s'explica una de les pràctiques presentades: Les lectures coeducatives. 

En acabar, les entitats organitzadores van dotar al nostre institut un lot de llibres i un diploma acreditatiu de la nostra participació.

Enhorabona, comissió!