Vés al contingut

Participació en les Jornades de Coeducació de l'ICE de la UDL

L'institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida amb col·laboració amb la UDL ha organitzat unes jornades de la Coeducació en l'àmbit escolar.

La primera Jornada es va presentar el programa del Departament d'Educació, Coeduca't, del qual en formem part, i la xerrada Si la igualtat és un dret, la coeducació no pot ser optativa de Yolanda Bardina del Centre Dolors Piera de la UDL.  

Durant la segona jornada es va debatre sobre l'estat de la coeducació i quins són els reptes actuals en la taula rodona, liderada per membres de l'equip de coeducació de l'ICE, de l'associació Lika i altres dones de les nostres contrades, expertes sobre el tema. 

En la tercera i última sessió es van presentar diverses experiències de centres des d' escola bressol fins a la secundària. El professorat que forma part del grup de Coeducació del nostre institut hi va participar, tot explicant el projecte de centre i quines són les seves línies d'actuació. A més, també hi van participar alumnat que van participar en les actuacions de l'any passat i altres que estan realitzant el seu treball de recerca sobre temes relacionats amb la igualtat i el feminisme. Podeu veure el vídeo amb el títol en El camí de la coeducació.  

Les Jornades, que s'havien de celebrar el curs passat, es van haver d'ajornar a causa de la covid. Finalment, es van poder dur a terme de manera virtual aquest mes pensant en les noves mesures.

Cartell de les Jornades

 

 

Des de l'institut, estem molt contentes i contents d'haver-hi participat i esperem que aquest camí cap a la coeducació que compartim amb famílies i alumnat ens porti a una igualtat real.