programa salut i escola

Noticies

Sortida al Centre de Fauna de Vallcalent - 1r ESO

 El divendres dia 1 de febrer, l'alumnat de 1r d'ESO va visitar el Centre de Fauna de Vallcalent, dins del projecte "Descobrim la fauna del Segrià".

Allí els seus treballadors/es els van explicar la tasca que fan de recuperació de fauna salvatge, cria en captivitat i tasca educativa. Van veure l'estació de fauna per saber els motius d'ingrés dels animals a Vallcalent. Van conéixer les històries d'ocells i mamífers com el voltor, l'aufrany, el corb, els aligots, els milans reials, els gamarussos, les àguiles, les arpelles , els ducs, la trenca, la guineu, les daines, la cabra i la cérvola. També van utilitzar els prismàtics perquè el centre de fauna disposa d'un observatori orientat a un llac artificial on es poden veure ocells com les cigonyes, els espluga bous,  els bernats pescaires, els flamencs, els ànecs collverd i les gallines d'aigua. Una altra explicació que els van fer va ser la cria en captivitat que fan amb les òlibes. 

Els alumnes van demostrar el seu gran interès, fent la visita molt amena. Recomanem visitar el Centre de Fauna de Vallcalent a Lleida perquè és un oasi de natura molt ben cuidat pels seus treballadors/es i voluntàries.
 
 
 
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn