programa salut i escola

Noticies

12a Fira de FORMACIÓ i TREBALL DE LLEIDA


Us informem que dijous 19, divendres 20 i dissabte 21 (matí) d’abril es celebra al pavelló 4 de Fira de Lleida la 12a Fira de FORMACIÓ i TREBALL DE LLEIDA.
És la fira de referència de la província dirigida a totes aquelles persones que es vulguin continuar formant: alumnes d’ESO, de batxillerat, estudis superiors, treballadors en actiu amb necessitat d’ampliar formació superior i complementària i adults que vulguin reprendre la seva formació.
A la fira es podran veure diferents sectors d’exposició: Estudis de Formació Professional, Estudis Universitaris, Escoles de formació superior, màsters i postgraus, Estudis complementaris i acadèmies, Formació Ocupacional, Idiomes i estades a l’estranger, Institucions i associacions, Ocupació i treball. També hi hauran activitats paral·leles de concursos i sortejos, tallers, conferències i demostracions, entre altres.
Els alumnes de 4t d’ESO assistiran a la Fira el dijous 19 d’abril, acompanyats per les seves tutores i la psicopedagoga del centre. Es tracta d’una activitat inclosa dins del Programa d’Orientació Educativa de l’Institut.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn