programa salut i escola

Noticies

Premis al treball de recerca de l’alumna Sara Clota

 

L’alumna Sara Clota Albana ha rebut recentment dos premis al seu treball de recerca de batxillerat “Bioètica i residències per a la gent gran”. En aquest treball investiga sobre la següent hipòtesi: "La bioètica és considerada una disciplina complicada, reservada per professionals amb càrrecs elevats i es desconeix, en general, l'existència de problemes ètics en un àmbit més proper, especialment en residències. En la resolució d'aquests problemes són més importants una sèrie de valors i principis que el diagnòstic mèdic".

Felicitem la Sara per l’alta qualitat del seu treball que ha aconseguit obtenir el reconeixement d’institucions de l’àmbit social. D’una banda la Fundació Víctor Grífols i Luque li ha concedit el 2n premi a treballs de recerca de batxillerat sobre bioètica. La finalitat dels premis d’aquesta fundació és estimular la inclusió de la dimensió ètica en la investigació des dels inicis de la carrera professional.

D’altra banda la Fundación DomusVi, vinculada a la companyia del mateix nom del sector sociosanitari, li ha atorgat el premi destinat a l’apartat de treballs de recerca de batxillerat en un acte celebrat al Teatre Amaya de Madrid. Els premis d’aquesta fundació són de reconeixement del compromís social de persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Enhorabona Sara i endavant en la teva carrera!

 

En aquests enllaços trobareu les pàgines web d'aquestes fundacions i el vídeo explicatiu:

Fundació Grífols

Fundación DomusVi

Vídeo premiats Fundación DomusVi

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn